Detta är information från WonderCruises

Drömsemestern där i stort sett allt ingår

Kliv in i den lyxiga semesterdrömmen till havs – där du får obegränsat med mat- och dryckesupplevelser och besöker några av världens vackraste platser.
Här är 11 anledningar varför du borde tillbringa din nästa semester ombord på Norwegian Cruise Line. 

1. I stort sett allt ingår:
Det finns all inclusive och så finns det Premium all inclusive. På Norwegian Cruise Line ingår verkligen nästan allt. Alla måltider ombord, all dryck, prisvinnande underhållning. Från aktiviteter och shower, till barnklubbar och dricks till servicepersonalen. Tänk dig frihetskänslan att inte behöva tänka på kostnader.

När vill du resa bort?

• I vinter:
– Till Karibien 
Till Kanarieöarna

• I sommar:
Till Spanien, Frankrike och Italien

Till ”hela” Medelhavet
– Grekland, Kroatien och Montenegro 

2. Du kan ta dagen som den kommer:
Gör exakt vad du känner för. Det här har Norwegian Cruise Line gjort till en filosofi. Lämna kreditkortet på rummet och be om det du är sugen på för tillfället. Känns det fantastiskt? Det kommer du tycka när du kollar in ditt bankkonto också. Att välja Premium all inclusive blir nästan alltid billigare än att hela tiden behöva ta fram plånboken. För du känner väl igen känslan på dina tidigare semestrar? En drink? 100 kronor. Middag för dig och barnen? En femhundralapp. Glass? Hundra kronor. Med Premium all inclusive slipper du tänka på sådant. Härligt!

3. Du kan äta mat i världsklass:
Fine dining eller en bra burgare? Du väljer själv vad du är sugen på ombord på Norwegian Cruise Line. Här finns massivs med lyxiga alternativ som passar alla smaker. Eller vad sägs som ett steakhouse i världsklass, en fransk gourmetrestaurang, italiensk toppmat, en japansk teppanyaki-grill eller en autentisk mexikan? Skulle inte detta räcka finns också en fantastisk buffé med allt du önskar dig och mer därtill.

4. Du kommer att besöka världens vackraste platser:
Varför nöja sig med bara en stad? När du åker med Norwegian Cruise Line får du besöka några av världens vackraste platser under en och samma semester. Vad sägs som en sju dagars kryssning med stopp i såväl Italien, Spanien som Frankrike? Eller ett Karibiskt äventyr i Honduras, Belize, Mexiko med start och stopp i Miami?

5. Det otroligt prisvärt:
Låt oss ta upp all inclusive igen. För det finns all inclusive – och så finns det all inclusive. Hur många gånger har du inte rest bort med en semesternota långt över dina beräkningar? Med Premium all inclusive vet du hur mycket du kommer att spendera eftersom allt ingår ombord – mat, underhållning, dryck och aktiviteter.

6. Du får uppleva underhållning du aldrig glömmer:
Det är lätt att tro att man befinner sig i Las Vegas när man semestrar på Norwegian Cruise Lines fartyg. Här finns allt! Kolla in hyllade showen ”Burn the floor” eller den galet fantastiska cirkus-showen ”Cirque Dreams”. Eller varför inte en öl på jazzklubben ”Fat Cats Jazz & Blues Club”? Du får heller inte missa The Second City – en garanterad skrattfest. Avsluta kvällen festande på Bliss Ultra Lounge ackompanjerad till musik spelad av dj:s i världsklass.

7. Du kommer aldrig vara uttråkad:
Låt oss klargöra en sak. Varken du, din partner eller dina barn kommer vara uttråkade ombord på Norwegian Cruise Line. Här finns en galet rolig vattenpark, ett fitnesscenter för den träningsintresserade, ett lyxigt spa och ett casino. Och dessutom massvis av utomhusaktiviteter för båda barn och vuxna. Varför inte testa att gå på plankan? En garanterat hisnande upplevelse!

8. Ständigt fantastisk utsikt:
På Norwegian Cruise Line är den fantastiska utsikten ständigt närvarande – oavsett om du äter ombord på restaurangen, tar en promenad eller tar en drink innan middagen. Fartygen är designade för att du ständigt ska kunna njuta av världens vackraste platser.

9. Du bor som en kung:
Det råder inget tvivel om att du bor lyxigt ombord på Norwegian Cruise Line. För vem har inte drömt om att vakna till Medelhavet eller den karibiska soluppgången? Här finns alternativ för alla – från lyxsviter med ett helt eget poolområde kallat ”The Haven” till rum för hela familjen.

Konstauktion, Norwegian Cruise Line

10. Du kan shoppa loss rejält:
Slår shoppingbegäret till under resan – var lugn. Här finns massivs av butiker som passar dig. Allt från taxfree till parfymbutiker, smycken, klockor, exklusiva drycker och konstauktioner. Dessutom kan du få personliga råd om var du ska shoppa när du kliver av båten.

11. Du kan unna dig en spaupplevelse:
Vad är en lyxresa utan ett spa? Ombord på Norwegian Cruise Line finns allt du behöver för att unna dig rejält med lyx. Bastu, underbara behandlingar och massivs av bubbelpooler. Vid spabesök tillkommer en extra kostnad.

När vill du resa bort?

• I vinter:
– Till Karibien 
Till Kanarieöarna

• I sommar:
Till Spanien, Frankrike och Italien

Till ”hela” Medelhavet
– Grekland, Kroatien och Montenegro 

FAKTA: Norwegian Cruise Lines kryssningar i urval

  • Casablanca

Norwegian Spirit till Kanarieöarna i vinter
Antal kryssningsätter: 10
Avresehamn: Barcelona (Spanien)
Destinationer: Casablanca (Marocko), Las Palmas (Gran Canaria) Santa Cruz (Teneriffa), Funchal (Madeira) Malaga (Spanien), Alicante (Spanien)

  • Capri, Neapel

Norwegian Epic | Spanien, Frankrike och Italien i sommar
Antal kryssningsätter: 7
Avresehamn: Barcelona (Spanien)
Destinationer: Neapel/Capri (Italien) Rom/Civitavecchia (Italien), Florens/Pisa/Livorno (Italien), Cannes (Frankrike), Palma (Spanien)

  • Utsikt över Dubrovniks takåsar

Norwegian Spirit | ”Hela” Medelhavet i sommar
Antal kryssningsätter: 11
Avresehamn: Rom/Civitavecchia (Italien)
Destinationer: Dubrovnik (Kroatien), Venedig (Italien), Koper (Slovenien), Split (Kroatien), Korfu (Grekland), Katakolon (Grekland), Valletta (Malta)

  • Santorini

Norwegian Star | Grekland, Kroatien och Montenegro i sommar
Antal kryssningsätter: 7
Avresehamn: Venedig (Italien)
Destinationer: Kotor (Montenegro), Korfu (Grekland), Santorini (Grekland), Mykonos (Grekland), Dubrovnik (Kroatien)